Saturday, September 20, 2008

Ne jemi 4


Te dashur miq!

Arsyeja e kesaj mungese te gjate eshte ardhja e pjesetarit me te ri te familjes sone. Ne te gjithe jemi shume te gezuar. Une do te mundohem te vazhdoj te shkruaj sa here te gjej mundesine. Nderkohe, per femijet tuaj, ose per nostalgjine tuaj, shikoni arkivat. Ne keto faqe pak e pak po mblidhet nje material shume i pasur per femijet e te gjitha moshave. Nese ju deshironi te kontriboni me ndonje vjerrshe, perrallez, kenge, rime a gjeegjeze, une i mirepres te gjitha sugjerimet. Ne kete moshe sidomos ata duan edhe ninulla! Ju faleminderit!

Arta


5 comments:

ET said...

URIME !
njëmijë herë Urime Arta.
ps:po dal te kerkoj ninulla:)

ET said...

e para qe gjeta. tek cepi ketu poshte:)

Te keqen o djale
me lule nder shale
zoti te te fal
te keqen nena o djale....

arijana said...

qeshori na edhi qeshori o sa gezim femijet luajne edhe argetohen por ne vet duam te mesojm.dhre e duam qeshorin ta pershetdesim p;;;gezuarrrrrrr.......

zejnep said...

fshati im malet me gure fusha me bare shum arat me grure me tutje nje lum fshati per karshi me kishe me vare rrotull ca shtepi te vogla fare ujte te ftofte era pune madhe bilbili ja thote grate si sorkadheburat nen hije lozin kuvendojne pika qe sju bie se nga grate rrojnegrate vene are ndhe ne te vreshta grate gruaja kor bar punon dite e nate grate ne te shire ne te vjela grate

Arta said...

Arijana dhe Zeynep,

Shpresoj tju shoh perseri ketu.

ET,

Nga behesh ti, vjesh shpesh ketu?

Pershendetje,
Arta