Friday, October 10, 2008

Bashkë me një zog...Mbi degën e mollës,
më erdhi një zog,
-Ciu-ciu-ciu,-
më tha:- Të kam shok.

Abetaren zogu
në dorë ma pa:
-Mësomë edhe mua
të lexoj!-më tha.

Edhe ia filluam,
që të dy me zë:
Ai:-ciu-ciu!
Unë:- A, b, c!

3 comments:

Anonymous said...

sa e bukur qe eshte

rina said...

kjo poezi eshte shum e bukurrr

Anonymous said...

E bukur kjo faqe. Dhe ju femij kujdes kur jepni komente ju Lutem