Thursday, December 3, 2009

Mirësevjen Viti i Ri

Po afron Viti i Ri 2010!

Kënga e Vitit të Ri


Si e festonim Vitin e Ri:
Ushqimet, gatimet, darka e Vitit të Ri
Dhuratat dhe vizitat
Zbukurimet e festës

1 comment:

Mira said...

Mirëdita Arta.

Më pëlqen të dëgjoj këngë "Viti i ri". Kënga është shumë e bukur. Gjithashtu më pëlqen këngë "Dy shqiponja". Mjerisht nuk kuptoj. A mund të shkruan teksti? Të lutem. Dua të përkthej dhe të kuptoj. Të faleminderit.

Mira

Gëzuar Vitin e Ri!