Wednesday, December 2, 2009


Një fëmijë mund të bëjë një pyetje që edhe një njeri i ditur nuk mund ti përgjigjet!

Nuk e di kush e ka thënë, por, oh sa e vërtetë qenka...

2 comments:

Anonymous said...

hahahhhahaha....gjeje pra se kush e ka thene pastaj publikoje...

Arta said...

une mendoj se fjala eshte aq e goditur dhe vlen aq shume saqe ja vlen te publikohet,

mendoj se ka shume prinder qe mendojne keshtu kur gjenden balle per balle me ndonje pyetje te papritur te ndonje vogelushi camarrok