Wednesday, November 14, 2007

Festivali i kafsheve

Nje mace, nje gomar, nje qen dhe nje kendez
njehere ne nje kohe, e ben me fjale
n´oborrin e shtepise, se lopes nje mengjes
te bejne nje festival

la la la...
sa bukur nje festival
sa mire, sa bukur nje festival


I pari nis këngen, gjeli i shtëpisë
një këngë me rikiki këndon, këndon
nga fundi spektatorët filloi që ti çudisë
mbaroi me rikiki,
Sa mirë, sa bukur me rikiki....
Mjauuu mjauuu mjauuu

e Dyta na e nisi macja e shtepise
nje kenge te bukur miu gati s´qau
nga fundi spektatoret nisen ti cudise
mbaroi me mjau mjauuuuKoncertin e vazhdoi
qeni i shtepise
me nje kenge besnikerie
t´vjeter shume
nga fundi spektatoret
nisi ti trondise
mbaroi me hum-hum-hum

hum-hum
sa mire sa bukur
me hum-hum-hum.


I fundit na kendoi
gomari i shtepise
nje kenge papregatitur
dosido
nga fundi spektatoret
nisi ti merzise
mbaroi me o i o