Tuesday, June 3, 2008

Njolla ne fletore


Njolla në fletore tha:
- Me vjen keq fletoren ndota,
nuk më falet kjo hata,
po më tall e tërë bota...

Dhe më vjen keq, se për dreq,
(askënd nuk mbaj me hatër)
por më shtyne, rashë keq
dhe mbulova aty... një katër!

(mendoj) Tahsim Gjokutaj

No comments: