Tuesday, October 23, 2007

Për një shkronjë


Për një "d",
Për një "d",
Që ti se vë,
Fjala "derë",
Bëhet "erë",
Dhe shtëpia ngel pa derë.

Për një "m",
Për një "m",
Që ti se vë,
Fjala "mik",
Bëhet "ik",
Ç'bën kështu more Besnik,
A i thuhet mikut ik?

1 comment:

Anonymous said...

pavarsia
17shkurt 2008
ndodhi dita e vertet
dita qe e pritem
e me ne fund e arritem
ta shpallim kosoven shtet
ne troje te veta
me kombin e vet
deshmoreve u qoft dheu i leht
qe dhan jeten
per kete vend te vet