Monday, October 22, 2007

Hapa-dollapa


Hapa-dollapa,
Kush ësht’ fshehur prapa,
Hopa Albana,
Dil se të kapa,

Genci, Ermira,
Ja Beni, Zamira,
Te gjith’ i gjeta,
Mungon Ciljeta,

Genci, Ermira,
Ja Beni, Zamira,
Ja dhe Ciljeta,
Te gjith’ i gjeta.

1 comment:

Tanja papinvni said...

Pse s'di autorin e tekstit.eshte Jorgo papingji.ku eshte e drejta e autorit