Monday, October 22, 2007

Gabimi i Mirelës

Një ditë un’ me tebeshir,
Ne stacionin ton’ të lagjes,
Zhgarravita emrin tim,
Në urbanin e unazës,

Shpejt gabimin e kuptova,
Dhe u nisa për ta prishur,
Por me kot, më kot vrapova,
Autobusi ishte nisur,

Autobusi shkon kudo,
Emrin tim e mban mbi shpinë,
Ja Mirela, thot' kushdo,
Paska bërë sot një gabim.

No comments: