Saturday, December 8, 2007

Gjëegjëza


Kur i lidh,
ikin,
kur i zgjidh,
rrinë.Një patë qafëgjatë,
duke ikur bën shamatë.

57 comments:

Anonymous said...

Cim, ciminoi
uf, q' më pickoi

dionixhi said...

Rrumbullak Strumbullak, kur e prek te ben me gjak! Kush eshte?! :D
Pergezime per blogun!

Brikena said...

Zu-zu-zu, zu-zu-zu,
Shkon atje e shkon këtu,
Punon ditë e punon natë,
Na jep dyllë e na jep mjaltë.
(bleta)

Anonymous said...

është idenike
Plotësisht si ti,
Por emrin e ka :
(FOTOGRAFI)

Anonymous said...

Tringa
Kur zihet është i ëmbël
Me ngjyrë si floriri,
Herë e quajmë dylek,
E herë :(Mistër)

Arta said...

te dashur miq,

faleminderit per gjezat,
do ti ve ne faqen kryesore...

Anonymous said...

fara e bardh,
ara e zezë?
(libri)

Anonymous said...

Nje Arap i Zi mishin e gjakun e ka flori.

Anonymous said...

Jane gjashte kembe kater ecin kurse dy pushojne
kush mund te jete

Anonymous said...

rrumbullak rrumbullak 300 kokrra i ka ne bark.......

PI said...

ha bresher,
na jep bore.

Anonymous said...

krejt e imet si sheqer pervelon si prush ne ver (rera)

Anonymous said...

shytet e mytet e del e rrezitet (kova e pusit)

Anonymous said...

50 nuse me buz te kuqe(kokrrat e qibritit)

Anonymous said...

e hap si kepurdh e mbyll si qiri del vetem kur bie shi````````

Anonymous said...

baba stap nona rrumullak femija zezak hahaha kush mundet me ja qellllu 5 e ka

Anonymous said...

osht kon ni lis me deg dihet jon kon 10 pellumba gjatari i ka vra 2 pellumba sa pellumba kan mbete ne lis me deg dihet hahahahaha

Anonymous said...

jane 4 motra rrin ni kuti

Anonymous said...

osht e lagt e del e terun

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Anonymous said...

hin e lakt del e tert ("BUKA")

Anonymous said...

Hin tu kesh del tu qajt A e dini se kush osht?

anxhela said...

eshte kova
apo jo
ishte shume e lehte

klea said...

RRUMBULLAK STRIMBULLAK,
KUR E PREK TE BEN ME GJAK.

Anonymous said...

nje qen i zi ne maj te nje shtepie
edina qenaj (tymi i oxhakut)

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Marigona said...

'' Me vete e ke por me sy nuk e sheh''

( Emri )

Anonymous said...

'Me vete e ke por me sy nuk e sheh'

( Emri )

Anonymous said...

jam i madh sa nje shtepi kush e gjen

Anonymous said...

Hija ne ujë slaget

(Dielli)

Anonymous said...

Kater motra venë e vinë , njera tjetren se mberrine

(Rrotat e qerres

Anonymous said...

NJE BABA KA 12 DJEM SECILI DJALË KA 30 BIJA ME NJEREN FAQE TE BARDHË E TJETREN TE ZEZE

(VITI,MUAJI,DITA,NATA)

Anonymous said...

E hedh në gur, s'vritet e hedh ne ujë,mbytet.
ARTEL

Anonymous said...

Eshte nje sen i zi i cili e ruan nje shtepi? A e din se kush eshte ai?

Anonymous said...

Eshte nje sen i zi i cili e ruan nje shtepi?

Donart said...

Shytet, Mytet, Del e rrezitet

Anonymous said...

Shytet Mytet Del E Rrezitet

[Kofja] #GjeagjezEVjeter

Anonymous said...

e gjith boten e shikojn
Por njeri tjetrin se shikojn

[Syri]

Anonymous said...

i pata 2 pata + 2 pata qe i pata sa pata i pata (2 pata)

Alejdin Alija said...

shtama mas dere

Anonymous said...

pet pet është pite sësht bisht ka min sa a
e dini ju se kuah është ëëëë

Anonymous said...

I ke 10 i heq 10 të mbesin 10
(dorezat)

mbaresa said...

nje nuse e veshur me 100 fustane


Anonymous said...

bum ketu e bum ne shkoder me dajre dhe me loder :)

Anonymous said...

bum ketu e bum ne shkoder me dajre dhe me loder :)

Anonymous said...

Eshte nje sen qe t'len n'ven (Alltia)

Anonymous said...

Hap e mbyll ndrit si yll (syri)

Anonymous said...

Mendjr ska por te meson goje ska por me ty flet ti perdite me te jeton mik te ngushte e ke per jete (libri)

Gesa Gesa said...

Ka kokrra si orizi
po me ngjyr ari
është gëzimi jetës
në familjën e gjdo fshatari

Anonymous said...

menje ska po te meson goj ska po me ty flet kush eshte?(libri)

Gjezetari said...

Kokemadh e veshllapush
mbi shpine ka samar
I ngarkojne thaset me drith
qe ti shpjere ne pazar.
IRAMOG

Komplimente per blogun e bukur

Anhela said...

Asht ni sen rrunbullal njëqind harrna I ka :Lakra

Lura said...

Është një top i zjarrt dhe i rrumbullakët,e luen boten rreth e qark? Gjejeni kush është.

Lura said...

Jane 3 motra e nje vlla bejn ndryshimin e motit sa ska.

Lura said...

Është i shpejt këmbë lehtë frik në zemër ka për jetë

Anonymous said...

A e dini këtë gjëegjezë

është një shtëpi
me njerëz të zi.

Boom Boom said...
This comment has been removed by the author.