Tuesday, May 25, 2010

1 Qershori


1 Qershori ynë,
Erdhi përsëri,
Edhe më të lumtur,
Ne na gjen tani,

Të gjithë të gëzuar,
Lozim dhe këndojmë,
Rroftë Një Qershori,
Rroftë festa jonë.

Image from picturebook.com

4 comments:

sara said...

poezi shum e bukur
(<3)

Anonymous said...

sa e bukur

Unknown said...

E bukur poezia

sina said...

e bukur por jo gjeegjez