Saturday, March 28, 2009

Gjë e gjëza (Breshka)Kam samar,
po s'jam gomar...
(breshka)Image from: here

5 comments:

Anonymous said...

E bukur gjeagjeza!...

Nese te pelqen vjersha e meposhtme
postoje,ilustroje,demonstroje...


NGJYRAT

Lakuriqi i verber
i pyllit te gjelber
dhe ketri i kuq
rane ne pellg pelltuq!

Korbi i zi
kendon mbi selvi,
kra kra kra kra
kri kri kri

Prane detit i kalter
furgoni bardhe e gri
po sjell akullore
pip pip pip tek ti

Ne koven e verdhe
lepihet nje mi
del,te kilikos
kilikiliki...(varet nga kapaciteti i mushkrive)


P.S Vazhdoni me tutje me qellimet e tua fisnike ARTA!
Me admirim
perandoria7

Arta said...

Perandoreshe,

Shume faleminderit,
Do ta shkruaj me shume kenaqesi. :)

Arta

rrezarta said...

qa mma ke qu at shpin ta thefsha

Anonymous said...

Nuk ka me the veshtira

Anonymous said...

nuk eshte e veshtire kjo