Wednesday, March 25, 2009

Gjëegjëza


Hap e mbyll,
ndrit si yll.
(syri)

Asht nej kullë e bardhë,
pa dritare dhe pa shkallë.
(veza)Image from: here

3 comments:

Anonymous said...

shum te mira i paskeni ba kto gjegjeza se mkan vy shum se na ka than msusja me shkru gjegjeza e une i shkrujta qito...!Ju Faleminderit!

Anonymous said...

a kini ma hala me shkru se po na vyn aaa nese doni merreni qet imell edhe ndashi me fol me muuu ....lakja.15@live.com

Anonymous said...

baniii hala ma shummmmmmm juuuuu ddduuuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa