Monday, November 28, 2011

Per ty Atdhe

Për ty Atdhe,
Ma të bukrën kangë,
Me fuqinë e kësaj zemre,
Do të këndoj,
Për k’to male,
Për k’to fusha,
Të gjera,
Për kët' vend,
Ku sot, i lumtur jetoj,I bukur je,
Ngrihesh madhështor,
Si një kështjellë
E pamposhtur
Ti qëndron,
Në mes dallgësh
Shkëmb graniti vigan
Su përkule nga cdo stuhi e tufan...

Kompozitor: Avni Mula
Kendon: Mentor Xhemali

2 comments:

Isra said...

Jam krenare qe jam Shqipetare edhe pse jetoj ne Amerike jetoj me mendjen qe te vi ne Shqiperi. Keto keng kur i degjoj i kendoj bashke me kengetarin sepse jam e lumtur ti kendoj dhe ti degjoj.kenget i ka Shqiperia me te bukura se sa Amerika.

I love you Albania

Unknown said...

Kush nuk ka zemër Shqiptari, kurrë nuk e kupton krenarinë e Shqipes.