Monday, March 21, 2011

PRANVERËQielli i kaltër
sot kaq afër,
mund ta zbresësh në pëllëmbë!
Diellimi,
notë gëzimi,
na dërgon puhizën këngë.


Çdo e qeshur
floriveshur!
Mami, ti dhe unë përdore.
Magjiplotë
është kjo botë,
nëse është paqësore!


FERDINANT LAHOLLI

image from picturebook.

5 comments:

rina********* said...

uuuuuuuuuuuueee kjo poezi eshte shum e mrekullueshme sa shum me pelqen stina e praveresfaleminderit qe e keni vendosur ketu .....

Liza said...

very goood

Anonymous said...

very very nice this poem one can not become better than this

Anonymous said...

pse nuk komentoni shqip kjo eshte kestile per te lexuar mesuar shqip

Hello said...

Nice blog and so beautiful picture thank you for sharing us
goldenslot