Wednesday, September 9, 2009

Gjë e gjëza (Byreku)


Në fillim më bëjnë top,
pastaj më shtypin me një shkop,
dhe pastaj si për cudi,
e shoh vehten në tepsi.
(byreku)Image from albanian.com

2 comments:

Anonymous said...

shum e mir qekjo gjegjez bile po me pelqen kush e ka qit i lumt doraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Anonymous said...

its fantastic