Saturday, August 1, 2009

Macja dhe miu


Mace, mace,
pis, pis, pis,
ç'ka dollapi,
që lëviz,

Është miu,
koçomiu,
të gjitha pjatat,
i lëpiu...
Mi i vogël,
ki kujdes,
bjeri rrethit,
mes për mes,

Andej hyr,
e këtej dil,
rreth e qark,
mos iu sill,

Miu i vogël,
seç u lodh,
macja hop,
mbi të, u hodh.


4 comments:

Anonymous said...

mua me pelqen kjo vjerrsh shum dhe kete vjersh e kam shkruar ne nje fletore sepse me pelqeu shum Nga Besart Bajrami

Anonymous said...

kjo vjersh me pelqeu shum

bela-nesa said...

Mua me pelqen shum kjo vjersh esht shum interesante mu ne ket vjerhs me pelqen miu esht nje miush shum i shpejt dhe i ngatht ai din te largohet nga maqoku i pist ahahh

justbe said...

kjo vazhdon mbas dy strofave te para:
Po ti mace budallaqe
kur e pe pse s'e kape?
une jam shume semure
me 40 temperature
me dhemb koka me dhemb barku
po me shume me dhemb stomaku