Saturday, August 15, 2009

Gjë e gjëza (Shiu)
Jam lot që rrjedh nga qielli,
dhe më than vetëm dielli.
(shiu)
5 comments:

Aurora said...

ka 7 vrima rreth e qark
kush e gjen e ka merak...

mundojuni ta gjeni ceshte???
do ua them neser..

Anonymous said...

he mo faqe e dhime askush uu hy as nuk kthejn pergjigje fare he mi arta ku je ti

Arta said...

fytyra pa tjeter,

dy syte,
dy veshet,
dy vrimat a hundes,
dhe goja,

e gjeta?

nese po, do e ve ne faqen kryesore,

lola said...

fytyraa

Unknown said...

vellai thote se eshte planetet.