Saturday, April 12, 2008

Plepi dhe furtuna
Lart në kodër merr e jep,
Një furtunë me një plep,

Gjethet bien një nga një,
Plepi s'jepet e s'bën zë,

Veç folenë në gji shtrëngon,
E mban fort e s'e lëshon,

Zogu nesër kur të vijë,
M'u në gji t'i cicërrijë.


Xhevahir Spahiu

No comments: