Tuesday, January 24, 2012

Gje e gjeza

Mbi dy brigje, qëndron shtrirë,
Këmbët n'ujë ngulur mirë,
Përmbi të ,makinat shkojnë,
Nën të ujërat gurgullojnë.
(Ura)

Image from: picture-book.com

9 comments:

liza said...

jam liza dua mee ta len nje koment qysh mos me qit ndojne poezi apo tregim per pavarsin e kosoven na qysh e dojna shqiperin per zotin pergjigjmu pse?

samanta said...

shume e bukur

Unknown said...

shum e lehte ne qofte se doni me len gjejgjeza mos i trgoni me figura

Hello said...

Nice blog and so beautiful picture thank you for sharing us
goldenslot

Forumi Shqipopedia said...

Ka gje e gjeya te tjera?

Unknown said...

Keshtu vazhdoni

Anonymous said...

https://perrallashqip.org/

Unknown said...

E thjeshte per ta mesuar

Cani said...

Unë jam shumë mirënjohës për Dr Dawn Acuna, që më ktheu burrin tim që më la për një grua tjetër, atë moment burri im më la mendova se humba gjithçka derisa një shoku im më dha Dr Dawn Acuna, kontaktin WhatsApp, i dërgova mesazh dhe i tha asaj dhimbjen që po kaloja, kështu që ajo më tha se gjithçka do të ishte mirë që nëse unë kam besim dhe besoj në të se magjia me siguri do të funksionojë për mua dhe burri im me siguri do të kthehet në shtëpi dhe ajo më tha se çfarë për të bërë, kështu që ato gjëra u kryen dhe 48 orë më vonë burri im u kthye në shtëpi duke u lutur për faljen time, jam shumë i lumtur dhe mirënjohës për Dr Dawn Acuna, nëse keni nevojë për ndihmën e saj kontaktoni atë, ajo është e saktë dhe e sinqertë,
* Nëse doni magji për të ngjizur.
*Nëse dëshironi të mbeteni shtatzënë.
* Nëse doni të ktheni të dashurin tuaj
*Nëse dëshironi të kuroni ndonjë sëmundje
* Nëse keni nevojë për magji për të marrë një punë të mirë. Dhe E.T.C. shkruani asaj në email { dawnacuna314@gmail.com }
WhatsApp: +2348032246310