Tuesday, December 6, 2011

Lojera fjalesh

Këtu kalon makina,
Këtu derdhet benzina,
Këtu derdhet mielli,
Këtu derdhet sheqeri,
Pi-ip,
Ia bën shoferi...

8 comments:

Anonymous said...

Hahaha Kurgjo ksi than :D , hajgare qenka shum e mir :P

Anonymous said...

hahahahaha Shume e mir

Anonymous said...

Shumë e fort

Anonymous said...

Very Good

Anonymous said...

mir po jo dhe aq

J J said...

Kjo kenge per kalamanj fillon …
Topi rrotullohe,
portes i afrohet,
enc, penalt, shut, gol …
ketu der….

Hello said...

Nice blog and so beautiful picture thank you for sharing us
goldenslot

Unknown said...

شركة الصفرات لمكافحة النمل الابيض