Wednesday, April 21, 2010

TopiKam një top rrumbullak,
kërcen poshtë, kërcen lart,
loz me top, hop e hop,
hidhem shpejt dhe s'e kap dot...


Image from Picture book

1 comment:

Anonymous said...

doja vetem tju falenderoja per kte faqe fantastike qe i jep mundesine femijeve tane edhe pse larg shqiperise te mos harrojne asnjehere gjuhen e mrekullueshme dhe origjinen e tyre. edhe nje bere Bravo deh shume faleminderit

Toni U.K