Thursday, October 22, 2009

Karamele Zana ...Karamele Zana,
vinë nga Tirana..
Nga Tirana Peshkopi,
Çfarë numri do ti?Unë dua treshin,
Macja kapi veshin,
Veshi u kuput,
Macja ra në llucë,
Treni u nis,
Macja u gris,
Treni ndaloi,
Macja shpëtoi...

:)
Dhe mua mu kujtuan këto sot...

4 comments:

aleksandros said...

macja ra ne lluce
lluca u tha
macja u la

Rezi said...

hahahahaha sa here e thoja kur isha e vogel, dhe une si aleksandros e di qe lluca u tha macja u la..

Norasmajli123 said...
This comment has been removed by the author.
Chatt Roulette said...

Un e mbaj mend ndryshe,po me siguri gaboj.

Rrota rrota biçikleta
kush te shtypi te keqen teta?
Ai burti me mustaqe
Çfarë të dha
pes para
Cfare i bleve
Çokollata karamele
Karamele zana
Vijn nga tirana
Nga tirana Peshkopi
Cfar numri do ti....