Monday, May 4, 2009

Të lajmë duart edhe faqet...Kënga e Maçokut


Talking to Children about Swine Flu

Image from: here

3 comments:

Anonymous said...

Andej ketej kuturu
para prapa dhe ketu
lart e poshte ja keshtu
kendon zogu dru me dru

Anonymous said...

te lumte Arta!

Arta said...

Shume faleminderit,

Ju mirepres gjithmone...