Wednesday, April 29, 2009

Agimi


U kuq dielli prej agimit,
Prej këtij prisi që çoi dita;
E kadalë, t'u rritun drita,
Fushë e male po lulzon.

Fryn prej bjeshke era e lehtë,
Rruzullimit i ndrron fytyra,
E prej shendit gjithë natyra,
N'duke e n'petka po gazmon.


Autori: Ndre Mjeda
Sa e bukur, sa pranverore është kjo vjerrshë...

Më shumë për Ndre Mjeden: ketu

Image from: here

2 comments:

Anonymous said...

Përshëndetje! Blogu yt më pëlqen shumë. E kam shtuar në blogun tim. Jam mësues në një shkollë fillore në Athinë. Jam arvanitas nga Greqia dhe kam krijuar një blog për Shqipërinë: Vendi i Shqiponjave

Arta said...

Faleminderit Kostas,

Pershendetje te perzemerta,
Arta