Monday, May 5, 2008


Keni parë a s'keni parë,
Në pallat kemi një djalë.

Prindërit halli i ka zënë,
Se bën naze për të ngrënë.

Në guzhinë e në ballkon,
E ndjekin me pjatë në dorë.

- Qejfin mamit mos ja prish,
Ha tu bëfsha një thelë mish.

- Unë s'e ha thelën e mishit,
Po si ra daulles gjyshi!

- C'thua kështu more Beni?
Ku ta gjejmë? Daulle s'kemi.

- S'ka daulle? - Jo nuk ka.
E po mirë, dhe unë nuk ha!

E menduar flet mamaja,
- O gjysh na gjeti belaja.

Që ti behet qejfi Benit,
Gjyshi i bie Legenit.

2 comments:

Agobooks said...

Bukur!!!

Arta said...

Faleminderit N.

Te pres perseri!

Arta