Friday, December 17, 2010

Gjë e gjëza (Rruga)


Të gjithë sa shkojnë,
Me këmbë e coptojnë,
Të gjithë sa vijnë,
Me këmbë e grijnë.

(rruga)

Faleminderit, Mirlind.

8 comments:

Anonymous said...

summmmm mirrrr:p

dea said...

Sa e bukur

Anonymous said...

e bukur fare kot...:)

Arta said...

faleminderit dea dhe anonima te dashur,

ajsi said...

uaaaaaaaa...sa e shemtuar

erona said...

uuuuu q te ka than moj arta

Anonymous said...

kjo eshte e bukur po lere se c thone

gledi

Anonymous said...

Eshte kot fare lopa ta ka treguar