Friday, January 15, 2010

Dimri dhe plaku


Nëpër fushë e nëpër male,
Fryn murlani me stuhi,
O murlan, atë frymën ndale,
Ndalu, akull mos më ngri,
Mos ma ngrini këtë pikë gjak,
Struku, struku, i shkreti plak...

Ndre Mjeda


No comments: