Sunday, November 15, 2009

Shiu

Për shiun, meqenëse është edhe stina...Gjë e gjëzë:
Loti nga qielli...Vjerrsha:
Pse s'i heqin që ti thajnë?
Lepurushi dhe maçoku
Shi, shi, lagashi...

Këngë:
Kënga e shiut
Macja le të lahet...


Image from: Picture book

No comments: