Wednesday, July 29, 2009

Pse s'i heqin që ti thajnë?


Bie shiu pika-pika,
Lahen rosat, lahen rikat,
lahen patat, qafë-gjatat,
lahen bibat, pendë-artat,

I sheh Mira dhe habitet,
-Mirë që lajnë këmbë dhe faqe,
Mirë dhe pendët që i lajnë,
Pse s'i heqin që ti thajnë?

Image from picture-book

2 comments:

La famiglia Wicks said...

Faleminderit per te gjithe perpjekjen dhe bukurine e ketyre kengeve. Faleminderit qe i ke vene ne kete blog. Shpresoj qe ne te ardhmen te kemi akoma me teper per ti dhene femijeve tane :)

Arta said...

Faleminderit Meri