Tuesday, December 6, 2011

Lojera fjalesh

Këtu kalon makina,
Këtu derdhet benzina,
Këtu derdhet mielli,
Këtu derdhet sheqeri,
Pi-ip,
Ia bën shoferi...

5 comments:

Anonymous said...

Hahaha Kurgjo ksi than :D , hajgare qenka shum e mir :P

Anonymous said...

hahahahaha Shume e mir

Anonymous said...

Shumë e fort

Anonymous said...

Very Good

Anonymous said...

mir po jo dhe aq