Tuesday, April 15, 2008

Qershia (Gjëegjëzë)
Jam e vogël, rrumbullake,
Jam e shijshme për merake,
Piqem herët në pranverë,
Jam e kuqe, nuk kam erë.

Më pëlqen e gjithë njerëzia,
Por më shumë më ha fëmija.
A e dini se kush jam?
Unë 'Qershi' emrin e kam.

1 comment:

tetena said...

pergezime per kete blogun dhe te uroj jete te gjate.